sâmbătă, 13 martie 2010

Beauty tips...


Poate ca printre voi, cele care macar din intamplare intrati pe acest blog, se gasesc persoane care nu isi permit sa cheluiasca milioane pe creme, masti sau fel de fel de tratamente de infrumusetare.

Asa ca am decis ca incepand de astazi sa va prezint in fiecare zi cate un tratament "pentru acasa". O sa va vorbesc doar despre metode pe care le-am incercat si au dat rezultate... mai departe, e alegerea voastra daca le folositi, dar credeti-ma chiar sunt utile.

Primul sfat pe care vi-l dau este ca indiferent cat de gras vi se pare ca este tenul vostru, NICIODATA sa nu va spalati cu sapun pe fata.. E cea mai proasta metoda de a scapa de cosuri sau de sebumul in exces. Incercati mai bine masti sau tratamente care sa nu fie atat de agresive cu tenul vostru. Cateva exemple le veti gasi aici.

Masca pe care o sa vi-o prezint astazi este recomandata persoanelor de peste 20 de ani ( varsta la care desi este destul de greu de crezut, pielea poate sa inceapa sa-si piarda din elasticitate, si deci, sa imbatraneasca). Asa ca cea mai buna metoda este sa prevenim aparitia ridurilor sau a alor probleme legate de ten.

Aveti nevoie de :
50 gr iaurt (gras, in niciun caz degresat)
1/2 de banana
1 lingurita de miere

Pasati foarte bine banana, amestecati-o cu iaurtul si mierea pana ce totul se omogenizeaza si aplicati-o cu o spatula (nu cu mana) pe fata. Lasati-o sa actioneze timp de cel putin 15 min. dupa care spalati-va cu apa calduta. Stergeti-va cu un prosop de hartie si eventual hidratati tenul cu crema pe care o folositi in mod normal.

E una din cele mai simple metode de a avea grija de noi, chiar daca nu ne permitem tratamente cosmetice costisitoare. Poate o sa o incercati si o sa imi spuneti ce rezultate ati avut!!

Spor la treaba!! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
This is Life - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords