duminică, 14 martie 2010

De maine esti singura...


E el. Dar nu e privirea lui, privirea care iti spunea ca te iubeste si ca esti cea mai frumoasa din lume. Te sperie.. Te asezi.. Nu poate sa-ti vorbeasca. Banuiesti ce urmeaza dar te rogi sa nu fie asa. Inima parca ti-a ajuns in gat, mainile iti tremura. Iti spune.. Intr-un mod ciudat, iti vine sa-l strangi in brate, sa-i ceri iertare desi nu stii pentru ce.. Ti-e teama. De maine esti singura.

Pleaca. Te gandesti ca ati avut ultimul sarut dar n-ai stiut ca e asa. Abia acum intelegi ce insemna sa traiesti orice clipa ca si cum ar fi ultima.. Dar, oare daca ai fi stiut ca e ultima ce ai fi facut? Totul in jur miroase a el, iti aminteste de el. Ti se pare nedrept, iti vine sa urli si parca te doare tot corpul. Intr-un final adormi.. Te trezesti dupa cateva minute. Vrei sa-l suni. Nu stii daca a fost un vis sau e real. Ghemotocul de servetele imbibiate cu lacrimi de langa perna ta iti arata ca n-a fost doar un vis. Te asezi din nou in pat. Poate daca incerci, o sa-l simti langa tine si o sa fie totul bine, ca inainte. Macar inca o clipa.

De maine esti singura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
This is Life - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords