sâmbătă, 13 martie 2010

Cu sau fara machiaj...
















M-am intrebat de multe ori uitandu-ma la tv cate din vedete ar arata la fel de bine si nemachiate. De multe ori eram rautacioasa si incercam sa le gasesc defecte, insa acum sunt constienta ca e ceva firesc ca ele, ca si noi, sa aiba imprefectiuni.

Din cauza faptului ca peste tot sunt promovate imagini ale unor femei perfecte, avem tendinta sa ne raportam la acestea, fara a ne gandi insa ca si ele, la fel ca si noi sunt pana la urma oameni normali. Ganditi-va ca daca ati avea zilnic o echipa de stilisti la dispozitie poate ca ati arata mai bine decat vedete favorita pe care o invidiati pentru tenul perfect, parul mereu aranjat si machiajul atat de bine realizat.

Din punctul meu de vedere, vedetele ar trebui sa-si asume imaginea lor asa cum este, adica sa nu se machieze ca pe covorul rosu cand merg la sala doar pentru ca un paparazzi ar putea fi pe urma lor, pentru ca pana la urma, si ele trec ca si noi prin aceleasi schimbari legate de varsta, anotimp sau mai stiu eu ce alti factori care ne scos mai degraba defectele decat calitatile la inaintare.

Dar pentru cele dintre voi care inca mai cred in imaginea perfecta a vedetei preferate, carora le e rusine sa iasa pana la magazin nemachiate pentru li se pare ca nu sunt frumoase, sau care se trezesc cu 15 min mai devreme decat iubitul pentru a se aranja ca nu cumva el sa le vada fara fondul de ten( de multe ori nepotrivit cu culoarea tenului), am atasat aceste poze pentru a va arata ca sunteti mai frumoase decat va imaginati !


P.S.: Daca "EL" e cel care trebuie, o sa va placa mai mult fara machiaj decat cu, asa ca dormiti mai mult decat el dimineata ca sa nu-l speriati cu ochii umflati de la oboseala! ;))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
This is Life - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords